Σελίδες

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Α΄ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής

Ώρα
Σάββατο, 19 Νοέμβριος στις 9:00 π.μ. - 20 Νοέμβριος στις 2:00 μ.μ.

Τοποθεσία
Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης
Σοφ. Βενιζέλου & Πρωτόπαππα
Ηλιούπολη








Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Προσχολικής Αγωγής πρόκειται να διοργανώσει το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής με τίτλο ''Σύγχρονα θέματα Παιδαγωγικής, Ψυχοπαιδαγωγικής & Παιδιατρικής'', στις 19 & 20/11, στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης (Σοφ. Βενιζέλου & Πρωτόπαππα).

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και του Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης (Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ.) «ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ».

Η εγγραφή και παρακολούθηση του συνεδρίου θα είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο θα αποστείλουν αρχικά ηλεκτρονικό μήνυμα με το ονοματεπώνυμό τους στο elepepa2008@gmail.com. Στη συνέχεια θα τους αποσταλεί απαντητικό e-mail, με τη φόρμα συμμετοχής, την οποία θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά και να την αποστείλουν στο ίδιο e-mail.

Σας ενημερώνουμε πως οι θέσεις του συνεδρίου, έχουν ήδη καλυφθεί από όσους έχουν αποστείλει συμπληρωμένη τη φόρμα εγγραφής. Κατά συνέπεια όσες και όσοι στέλνετε από έδω και στο εξής μήνυμα, θα λαμβάνετε την φόρμα εγγραφής για να την συμπληρώσετε, αλλά θα γνωρίζετε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε το συνέδριο όρθιοι. Επισημαίνουμε ότι τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα δοθούν κανονικά σε όλους τους συμμετέχοντες του συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου