Οδηγίες
- Σε ένα μπολ αδειάζετε το γάλα και το αφήνετε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.
- Αφου το βγάλετε το χτυπάτε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει καλά.θα γίνει ένα ωραίο αφρώδες μίγμα.
- Μετά ρίχνετε το ζαχαρούχο και το γκαρνί.
- Τέλος το βάζετε σε τάπερ και στην κατάψυξη.θα ναι έτοιμο την άλλη μέρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε με γεύση βανίλια βάζετε το γκαρνί βανίλιας. Ακόμη έκανα το εξής:στο τάπερ έβαλα μια στρώση μπισκότα(πτι-μπερ,μιράντα)παγωτό και πάλι μπισκότο,έτσι έγινε ένα πολύ ωραίο σάντουιτς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου